Felhasználási feltételek

Ön a megrendelésének feladásával a Mediavox-Multimedia KFT. ügyfele lesz.

Kérjük, szíveskedjen áttanulmányozni az alábbiakat:

Általános tudnivalók, feltételek

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépése 2018. Március 1. és visszavonásig érvényes. A megrendelését  mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik, elfogadja jelen regisztrációs szabályzatunkat és azt magára nézve kötelező jellegűnek veszi.

Regisztráció:

Az oldalon történő regisztráció csak az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával lehetséges. Regisztráció a vásárlóink védelme érdekében csak egy aktiválási kóddal lehetséges. Ezt a kódot a Weboldalunkon található regisztrációs menüpont alatt található adatok kitöltésével kérhetik és a megadott e-mail címre küldjük. A regisztráláskor kötelezően meg kell adni: a nevet, e-mail címet, lakcímet, telefonszámot. Ezek a személyes adatok, a regisztrációt követően bármikor megváltoztatható.

Fontos!

Kérjük feltétlenül pontosan és hiánytalanul adja meg a telefonszámát, számlázási címét, mert csak ebben az esetben tudjuk teljesíteni a megrendelését. A cégünk fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a megrendelés során megadott adatok valódiságát. Abban az esetben, ha a rendelésel kapcsolatban kérdésünk merülne fel, munkatársunk telefonon keresztül veszi fel Önnel a kapcsolatot. Telefonszám nélkül nem fogjuk tudni rendelését teljesíteni! Az ebből eredő kár értékének megtérítését azonban jogi után behajthatjuk a hibás adatot megadó vásárlótól.

Megrendelés.

A www.teslasok.hu oldalon történő rendelés leadásával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket. Megrendelését kizárólag elektronikus úton, tehát a www.teslasok.hu rendszerén vagy emailen keresztül tudja leadni. Telefonon, faxon, levélben történő megrendeléseiket nem áll módunkban teljesíteni. A szolgaltatások mellett feltüntetett árak mindenkor a bruttó fogyasztói vételárat jelentik magyar forintban, tehát tartalmazzák az általános forgalmi adót is, de a kiállási költségeit nem. Minden általunk forgalmazott szolgáltatás ára jelenleg 27%-os ÁFÁ-t tartalmaz. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek, esetleges elírások előfordulásáért nem vállalunk felelősséget, de ennek elkerülése érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk.