A Model S és X új utastéri díszítőelemeket kap

A Tesla egy pár kisebb változtatást hajtott végre a Model S és X utasterének kinézetében, valamint mától egy új szín is elérhető.

A legfőbb újdonság egy sötétebb grafitszürke szín használata a legtöbb díszítő panelen, amely minden utastér opcióra elérhető.

A ‘Prémium Vajszínű’ utastér mellé társultak az új ‘Tölgy Dekor’ díszítőelemek, ahogyan a fenti képen is látható.

Az új szín kicsit világosabb, mint amilyen az eddigi utastér csomagban elérhető volt.

Alább láthatóak a Tesla által a Model S/X-hez kínált aktuális színkombinációk.

Alább pedig az összes utastér csomag, amilyennek a Design Studio mutatja.

A prémium vajszínű és a fekete textil (a két utolsó) opciók többé nem érhetők el a Model S/X P-s változataihoz.

A Tesla a múlt év során bevezette az utastér csomagokat annak érdekében, hogy színben illeszkedő opciókat hozzon létre, valamint hogy egységesítse a gyártási folyamatot.

Ennek eredményeképp a vásárlók kevesebb lehetőség közül választhatnak, a Tesla szerint azonban a vevők az előző évek eladási statisztikái alapján gondosan összeválogatott utastér színválasztékból válogathatnak.

Az utastérbeli változtatások mától érvényesek és a meglévő, gyártás alatt lévő megrendelések is aktualizálásra kerülnek.

A Model 3 esetében továbbra is csak a fekete utastér van gyártásban, így a jelenlegi vásárlóknak itt nincs választási lehetősége.

Látni lehetett az úton fehér utasterű Model 3-at is, és Elon Musk megerősítette, hogy ez az év második felétől elérhető lesz.

Noha jelenleg nem érhető el más opció, a Tesla ennek ellenére frissítette az utasteret a kárpit anyagának lecserélésével, amely korábban kisebb felháborodást okozott az előjegyzettek közt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.