A Tesla mobilapplikáció új, hideg időjáráshoz való kényelmi funkciókat kap

A Tesla mobilapplikáció az autó szoftverfrissítésével kombinálva hideg időjárás esetén új kényelmi funkciókat nyújt.

Az elmúlt hónapokban a vállalat számos új szoftverfunkciót vonultatott fel, hogy jobb élményt teremtsen azon felhasználói számára, akik hideg környezetben használják a járműveiket, mint például az új akkumulátor előkondícionáló funkció.

A legutóbbi frissítés újdonságai a szezonhoz képest kissé későn jöttek, de azért még hasznosak.

A frissítés leírása a következő:

“Az előkondícionálás az ülésfűtést és a párátlanítást is automatikusan bekapcsolja hideg esetén az Ön kényelmének érdekében. A hideg időjárás csomaggal rendelkező járműveken a kormányfűtés és a fűtött ablaktörlő is bekapcsol. A következő vezetés megkezdésekor a klímaberendezés visszaáll az előző beállításra. Megjegyzés: ehhez minimum 2018.4-es szoftververzió szükséges.”

Ezek a funkciók nem másak, mint amiket Elon Musk említett a december végi tweetzuhatagában.

Az Electrek álláspontja

Nagyon szeretem a Tesla appot. A telefonom szerint a három leghasználtabb alkalmazásból ez az egyik. Azonban azt gondolom, a Tesla csak épp, hogy megmutatja, mire lenne képes az alkalmazás.

Például a Model 3 esetében több funkciót tartalmazhatna. Különösképp szeretném, ha a töltési képernyőn ütemezni lehetne a töltéseket közvetlenül az appból. Valamint a navigációt is tartalmazhatná az app, hogy közvetlenül az autóra lehessen áttölteni az útvonaltervet.

One Comment on “A Tesla mobilapplikáció új, hideg időjáráshoz való kényelmi funkciókat kap”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.